Raptor Conservation Program
EnglishNederlands
 • Bescherm de roofvogels!

  Deze prachtige dieren verdienen een betere bescherming zodat zij ongestoord in de natuur zich kunnen blijven voortplanten overal ter wereld.
 • Wist je dat...

  Gieren heel belangrijk zijn als opruimers in het ecosysteem!
  7 van de 9 in Afrika voorkomende gieren zijn bedreigd!
 • Donatie

  Met uw donatie vanaf al 15 euro/jaar kan de Raptor Conservation Program nieuwe projecten starten, nestkasten bouwen en voorlichtings materiaal ontwikkelen!
 • Crowdfunding

  Help ons met crowdfunding! Elk bedrag is welkom!

  www.dreamordonate.nl/1691-red-de-roofvogels

Bonamanzi, Middelburg, Zuid-Afrika

Bonamanzi, Middelburg, Zuid-Afrika
Bonamanzi, Middelburg, Zuid-Afrika
Bonamanzi, Middelburg, Zuid-Afrika
Bonamanzi, Middelburg, Zuid-Afrika
Bonamanzi, Middelburg, Zuid-Afrika

In 2012 zijn we gestart met een project in het Bonamanzi Game Reserve, gelegen vlakbij Middelburg in Zuid-Afrika. In dit gebied komen veel soorten roofvogels en uilen voor, en in dit gebied is het noodzakelijk om deze vogels te voorzien van kunstmatige nestgelegenheden. Er staan te weinig goede nestbomen om een nest in te kunnen maken. De grotere roofvogels zoals bijvoorbeeld de Witruggier (Gyps africanus) nestelen het liefst in een stevige boom, waar een groot nest in gebouwd kan worden. In het Bonamanzi reservaat ontbreekt het aan deze bomen.

Er zijn inmiddels een aantal nestkasten opgehangen in dit prachtige reservaat. Ranger TJ Prinsloo is hier werkzaam en coordineert de werkzaamheden voor de Raptor Conservation Program in Zuid-Afrika. Om de verschillende projecten te blijven ondersteunen hebben we sponsoren nodig! Graag gaan we aan de slag in meer reservaten om de roofvogels en uilen een kans te bieden zich veilig voort te planten!
Help ons! Wilt u meer informatie direct vanuit Zuid-Afrika ? Dan kunt u contact opnemen met tjprinsloo@raptorconservationprogram.com

Voor meer foto's, klik hier!Word donateur!

Help de roofvogels te overleven! Steun ons nu als donateur!
Meer informatie

Donatie-overzicht

Donation
Huidig bedrag € 1000.00 (17 %)
Benodigd bedrag € 6000.00

Laatste nieuws

11/10/2014 - Samenwerking met Wildlifecrime! Lees verder ›

13/02/2014 - Bezoek Bonamanzi Lees verder ›

03/02/2014 - Bonamanzi Januari 2014 Lees verder ›

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief. Dan houden wij u op de hoogte van onze activiteiten of nieuws.Inschrijven nieuwsbrief

Co-Operate

Weet u, of heeft u een reservaat en bent u geinteresseerd in de mogelijk-heden om de roofvogelstand te bevorderen in het gebied?
Neem dan contact op!